De keuze tussen borduren of bedrukken.

Borduren is exclusief, het geeft uw kleding een prachtige uitstraling. Dit in tegenstelling tot bedrukken, wat er toch wat eenvoudiger uit ziet.
Borduren kan haast op iedere soort textiel; denk daar bij aan handdoeken, shawls, mutsen, slabbetjes, caps, jassen, overalls en zelfs paardendekens en ook het borduren van sjabrakken behoort tot de mogelijkheden. Dit is helaas niet allemaal mogelijk met bedrukken. Hoogpolige stoffen zijn uitgesloten en helaas hecht een bedrukking zich niet even goed op alle materialen.
Een borduring is duurzaam en een investering voor jaren. Een borduring blijft mooi in de was en kan zelfs op hoge temperaturen gewassen worden.

Een bedrukking kan op den duur gaan vervagen en craquelleren. Kortom gezegd blijft een borduring mooier dan een bedrukking en is de uitstraling veel chiquer en exclusiever. Daarentegen is een bedrukking goedkoper. Bedrukken is dus zeker een optie voor al uw promotiemateriaal.

Waarom borduren of bedrukken?

Het geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. De herkenbaarheid van uw bedrijf. De kleding versterkt uw bedrijfsidentiteit, uw logo en bedrijfsnaam blijven beter hangen bij uw klanten. Met een borduring of een bedrukking van totaal 70cm2 is uw bedrijfskleding belasting aftrekbaar. Dit mag één groot logo zijn, maar ook twee logo’s van ieder 35cm2.

P1020269

P1090774